Prywatność

Cattabriga Cremomatic 60

Główne zalety

Cattabriga Cremomatic 60
Urządzenie posiada 14 wgranych programów cukierniczych, m. In. Kremy cukiernicze (ganache), temperowanie czekolady, inwertowanie cukru,
Możliwość zaprogramowania własnych receptur,
Regulowana prędkość świdra,
Specjalnie wyprofilowany świder oraz skrobaki,
Urządzenie może pracować z mieszanką o temp 105oc,
System kontroli temperatury i konsystencji,
przezroczysta pokrywa umożliwia obserwację procesu
łatwy w utrzymaniu czystości,
Wysoka jakość i trwałość urządzenia,
Podwójne mieszadło z możliwością regulacji siedmiu prędkości dla różnych składników ,
Ekstrakcja produktu kontrolowana elektronicznie,
System informowania o przerwach w dostawie prądu,

Galeria zdjęć

Specyfikacja

Wymiary [sz-gł-wys]
66 cm - 68 cm - 107 cm
Waga
235 kg
Moc
5,55 kW
Zasilanie
400 V- 50 Hz - 3 F
Pojemność zbiornika
52 litry
Pojemność [min-max]
26 - 52 litry/cykl
Chłodzenie
woda
Czas cyklu
120 min
Temperatura robocza
105°C

Pliki do pobrania

Dodaj notatkę

Zapisz notatkę  

Artykuły, które mogą Cię zainteresować

Materiały w przygotowaniu. Zapraszamy już wkrótce!