GEMM BCB/10
Szokówka do lodów Gemm BCB 10 to profesjonalne urządzenie do szokowego zamrażania lodów i produktów cukierniczych. Jest to urządzenie niezbędne w każdej lodziarni i cukierni, dla zapewnienia odpowiedniej jakości produktu
Główne zalety
idealne urządzenie do lodziarni, cukierni i gastronomi
szybkie cykle schładzania i zmrażania
chłodzenie według czasu lub według temperatury produktu (na podstawie danych z sondy włożonej w produkt)
elektroniczny panel sterowania – intuicyjny i przyjazny dla użytkownika
automatyczny system rozmrażania
proste i niezawodne
wykonane ze stali nierdzewnej
10 tac GN 1/1 lub 60 × 40 cm
Specyfikacja
Wymiary [sz-gł-wys]
80 cm - 78 cm - 170 cm
Moc
2,01 kW
Zasilanie
230 V- 50 Hz - 1 F
Pojemność [kuwety 36/16/12cm]
15 kuwet
Wydajność
+90/+3C -34kg +90/-18C -22kg kg/cykl
Dodaj notatkę
Zapisz notatkę
Artykuły, które mogą Cię zainteresować
Materiały w przygotowaniu. Zapraszamy już wkrótce!