Cattabriga Baby Chef
Główne zalety
![Cattabriga Baby Chef](https://vegagastro.pl/wp-content/uploads/2024/02/290_babychef.webp)
![](https://vegagastro.pl/wp-content/uploads/2024/02/bch2-150x150.webp)
Podwójna pokrywa
Podwójna pokrywa jest łatwa w montażu i czyszczeniu. Pomaga szybko przejść z trybu lody na tryb cukierniczy i gastronomiczny. Dzięki kominowi, pokrywka Pasticceria umożliwia dodawanie składników do cylindra podczas pracy urządzenia.
![](https://vegagastro.pl/wp-content/uploads/2024/02/bch3-150x150.webp)
Świder (falownik)
Dzięki 15 prędkościom łatwiej jest zarządzać produktami na ciepło i na zimno. Pozwala zaoszczędzić do 30% zużycia energii elektrycznej.
![](https://vegagastro.pl/wp-content/uploads/2024/02/bch3-150x150.webp)
Łopatka
Łopatka ze wspornikiem pierścieniowym sprawia, że wyciąganie produktu jest prostsze, wygodniejsze i bardziej higieniczne.
![](https://vegagastro.pl/wp-content/uploads/2024/02/bch5-150x150.webp)
Ciasto parzone
Gastronomia Pionowy wsad pozwala na kontrolę ciasta, a dzięki pokrywce cukierniczej możliwe jest dodawanie składników podczas pieczenia. Ekstrakcja odbywa się przez cylinder, dzięki czemu może być szybka i afektywna.
![](https://vegagastro.pl/wp-content/uploads/2024/02/bch6-150x150.webp)
Granita o smaku kawy
Dzięki wynalezionym trzepaczkom, operator może przygotować autentyczną ciemną granitę kawową bez jej spieniania. Podobnie jak w przypadku cyklu gelato, granita może być przechowywana w maszynie.
![](https://vegagastro.pl/wp-content/uploads/2024/02/bch7-150x150.webp)
Gastronomia
Dzięki możliwości zmiany temperatury, prędkości i tempa ubijania, Babychef pozwala na przygotowanie wielu dań gastronomicznych.