Cattabriga CUBo 2
CUBo to w pełni zautomatyzowany nablatowy frezer, otwarty od góry – bez okienka ekstrakcji. Dzięki temu w każdej chwili możesz dodać orzechy, granolę czy owoce.
Jest idealnym rozwiązaniem, jeżeli chcesz jednocześnie produkować i sprzedawać świeże lody przez cały dzień a przy tym zapewnić klientom pokaz lodziarstwa.
Tryb nocny jest załączany automatycznie a jego parametry są w pełni edytowalne.
Główne zalety
![Cattabriga CUBo 2](https://vegagastro.pl/wp-content/uploads/2024/02/cubo2.webp)
![](https://vegagastro.pl/wp-content/uploads/2024/02/cubo2-2-150x150.webp)
Zawsze świeże lody
CUBo 2 umożliwia produkcję lodów mlecznych i sorbetów, poprzez proces ciągłego wymrażania i mieszania pozwala perfekcyjnie zarządzać strukturą Twoich produktów, bezpośrednio w cylindrze podczas produkcji.
![](https://vegagastro.pl/wp-content/uploads/2024/02/cubo2-1-150x150.webp)
Praca ciągła – uzupełnianie mieszanki
System pracy frezera pozwala Ci w każdej chwili dodać płynnej mieszanki, by za chwilę móc sprzedawać kolejne porcje.
![](https://vegagastro.pl/wp-content/uploads/2024/02/cubo2-3-150x150.webp)
Tryb nocny
Za pomocą timera możesz ustawić moment, kiedy CUBo przełączy się automatycznie w tryb nocny.