Cattabriga Cremomatic 35
Główne zalety
Urządzenie posiada 14 wgranych programów cukierniczych, m. In. Kremy cukiernicze (ganache), temperowanie czekolady, inwertowanie cukru,
Możliwość zaprogramowania własnych receptur,
Regulowana prędkość świdra,
Specjalnie wyprofilowany świder oraz skrobaki,
Urządzenie może pracować z mieszanką o temp 105oc,
System kontroli temperatury i konsystencji,
przezroczysta pokrywa umożliwia obserwację procesu
łatwy w utrzymaniu czystości,
Wysoka jakość i trwałość urządzenia,
Podwójne mieszadło z możliwością regulacji siedmiu prędkości dla różnych składników ,
Ekstrakcja produktu kontrolowana elektronicznie,
System informowania o przerwach w dostawie prądu,
Galeria zdjęć
Inny wariant
Specyfikacja
Wymiary [sz-gł-wys]
61 cm - 68 cm - 100 cm
Waga
185 kg
Moc
3,9 kW
Zasilanie
400 V- 50 Hz - 3 F
Pojemność zbiornika
32 litry
Pojemność [min-max]
16 - 32 litry/cykl
Chłodzenie
woda
Czas cyklu
120 min
Temperatura robocza
105°C
Dodaj notatkę
Zapisz notatkę
Artykuły, które mogą Cię zainteresować
Materiały w przygotowaniu. Zapraszamy już wkrótce!